top of page

WAT DOEN WIJ?

 Wij organiseren diverse activiteiten voor de buurt zoals kinderdisco, verjaardagpartijtjes, optredens, thee-en-taartjesmiddag voor eenzame ouderen uit de buurt, eten met je buren, rommelmarkten, gratis naailes, dakloze ochtend en oudernetwerk. 

Met dit soort activiteiten waar iedereen welkom is verbinden wij de bewoners, geven wij samen de buurt een sprankelende sfeer. 

Onze activiteiten:

• Volwassen Disco 

• Ontmoetingsplek. Ouders ontmoeten elkaar, drinken koffie en leren nieuwe mensen kennen. 

• Eten met je buren. Op dinsdag en vrijdag kunnen buurtbewoners voor een klein prijsje een gezonde maaltijd nuttigen. Eten wordt verzorgd en voorbereid door vrijwilligers. 

• Rommelmarkt. Een aantal keren per jaar kunnen de buurtbewoners een tafeltje huren waar zij hun zelfgemaakte artikelen of overtollige spullen kunnen verkopen. 

• Themafeesten. Zoals Halloween, kerstfeest, koningsdag, kinderdisco en theateravonden. 

• Verzorgen van vergadering en bijeenkomsten van de buurtbewoners door ruimteverhuur. 

• Burendag. 

• Kunst en culturele evenementen, zoals samenwerking met kunstenaars en culturele instellingen. Verzorgen van exposities, kunstavond, zoals “doe gewoon kunst”. 

indischemevrouwnaaimachine-org.webp
P1124812.JPG

Howard Frank Kramer (meneer Howard)

Penningmeester

Mijn verleden, mijn ervaring en ervaringsdeskundigheid was mijn uitgangspunt en mijn intrinsieke motivatie om mij in te zetten voor mensen zoals ik. Ik heb zelf een bewogen verleden gehad, veel psychische angsten en problemen ervaren. Homoseksueel, eenzaamheid gekend en sociale angsten ervaren. Daardoor in isolement geraakt en daar grote achterstand op de arbeidsmarkt aan overgehouden. Aantal jaren geleden ben ik, hier in West waar ik ruim 20 jaar woon, laagdrempelig begonnen met vrijwilligerswerk zoals kindertheater en opera’s organiseren. Het was voor mij een goed middel om deze angsten te overwinnen. Ik heb hier veel stappen vooruitgezet en ben inmiddels ruim 10 jaar actief op het sociaal domein in de buurt. 

Dorothea Geertruida Koning

Lid van het Raad van Bestuur 

Dorothea, ook wel Dolly, is werkzaam in het sociale domein. De vrijwilligers kunnen altijd bij haar terecht als ze hulp nodig hebben.

dolly howard.jpg
IMG-20230810-WA0006.jpg

Willem Cornelis Tuinebreijer

Lid van Raad van Bestuur

Willem, ook wel Wilco, is een bekende psychiater en eigenaar van Stichting Beautiful Distress. Door middel van kunst probeert hij psychische problemen bespreekbaar te maken.

bottom of page